Elizabeth Mary Steen Krohn

Elizabeth blev født d. 30 juni 2004 kl. 21.55 på Herlev Amtssygehus. En cirka 12 timer lang naturlig fødsel. Efter et par dages ophold på sygehuset var hun klar til at komme hjem.


Den 3. oktober blev Elizabeth døbt i Slangerup Kirke. Hendes fulde navn er Elizabeth Mary Steen Krohn, hvor Elizabeth er fra hendes oldemor på hendes fars side, Mary er fra hendes oldemor på hendes mors side, Steen fra hendes mors mellemnavn og Krohn er hendes fars familienavn.


Elizabeth er en glad pige, der er meget kærlig og omsorgsfuld, og hun bruger gerne meget tid med sine veninder. Sammen med dem laver hun en masse sjov og en del tid bliver brugt på mobilen med at lave sjove videoer eller sende mærkelige beskeder. Elizabeth er meget stor fan af Christopher og har set ham live flere gange, bla. på Vig festival og i Tivoli. Elizabeth er også rigtig glad for dyr. Især hundene er hendes bedste venner, og hun har hunde hos både hendes far og mor.

 

Elizabeth er også blevet rigtig glad for at rejse, og kan lide at se verdenen. I maj 2018 var hun for første gang ude at rejse selv, da hun var med klassen i Østrig en uge.


Til daglig går Elizabeth i 8. klasse på Allerød Privatskole. Hun er en dygtig elev, og har mange gode venner og veninder i skolen.

 

Ellers er det drama, som Elizabeth brænder for. Hun nyder at optræde og stå på en scene, så mon ikke hun prøver kræfter med teatret på et tidspunkt inden længe.

 

Samtidig er hun Blå Spejder ved Birgitte Gjøe gruppen i Hillerød. Det er hun også rigtig glad for.

© 2018 by Thomas C. Krohn          tkr@familien-krohn.dk

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
DSCN7104

Elizabeth