Elizabeth Mary Steen Krohn

Elizabeth blev født d. 30 juni 2004 kl. 21.55 på Herlev Amtssygehus. En cirka 12 timer lang naturlig fødsel. Efter et par dages ophold på sygehuset var hun klar til at komme hjem.


Den 3. oktober blev Elizabeth døbt i Slangerup Kirke. Hendes fulde navn er Elizabeth Mary Steen Krohn, hvor Elizabeth er fra hendes oldemor på hendes fars side, Mary er fra hendes oldemor på hendes mors side, Steen fra hendes mors mellemnavn og Krohn er hendes fars familienavn.


Elizabeth er en glad pige, der er meget kærlig og omsorgsfuld, og hun bruger gerne meget tid med sine veninder. Sammen med dem laver hun en masse sjov og en del tid bliver brugt på mobilen med at lave sjove videoer eller sende mærkelige beskeder. Elizabeth er meget stor fan af Christopher og har set ham live flere gange, bla. på Vig festival og i Tivoli. Elizabeth er også rigtig glad for dyr. Især hundene er hendes bedste venner, og hun har hunde hos både hendes far og mor.

 

Elizabeth er også blevet rigtig glad for at rejse, og kan lide at se verdenen. Med skolen har hun været ude at rejse to gange, til Østrig i maj 2018 i en uge og til Dublin i efteråret 2019.

Elizabeth blev konfirmeret d. 17. maj 2019 i Blovstrød Kirke sammen med sin klasse. Det var en fin dag, hvor hun holdt fest med sin mors venner og familie på selve dagen, mens hun havde fest hjemme med sin fars venner og familie lørdag d. 25. maj.


Sidste år afsluttede Elizabeth i 9. klasse på Allerød Privatskole. Egentlig skulle hun så have været et år til Canada som udvekslingsstudent, men Corona har spændt ben for den plan.

Derfor tager Elizabeth nu 10. klasse på True North Efterskole i Snaptun, og er derfor 'flyttet hjemmefra'. Hun nyder meget sit ophold, og har fået nogle gode venner og veninder på skolen.

Vi håber, hun måske kommer af sted til Canada næste år. det må tiden vise.

© 2020 by Thomas C. Krohn          tkr@familien-krohn.dk

  • w-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
DSCN9886

Elizabeth som konfirmand den 17. maj 2019.